VACATURES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een collegiale informele sfeer?
Solliciteer dan bij Veldwerk, check hieronder de vacatures.

Veldwerk is een middelgroot bedrijf met ongeveer 115 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het naar hun zin o.a. vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken. En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig biertje op de vrijdagmiddag.

Veldwerk Vacatures

Financieel Administratief Medewerker

Ben je op zoek naar een mooie kans en een afwisselende functie als Financieel Administratief Medewerker? Door de verschillende taken in deze rol bij ben je betrokken bij diverse processen van Veldwerk, waardoor je op allerlei manieren contact hebt met de verschillende afdelingen en collega’s in de organisatie. Kortom, een mooie positie in een dynamische organisatie!

Veldwerk Vacatures

ICT Adviseur Binnendienst

Ben jij op zoek naar een mooie kans en uitdagende functie als Adviseur Binnendienst? In deze rol word jij bij Veldwerk een belangrijk onderdeel van ons Sales-team. Een dynamische functie bij een gerenommeerde speler in het Voortgezet Onderwijs

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker

Een Control & Support Center Medewerker bij Veldwerk heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent communicatief vaardig, service gericht en in staat binnenkomende vraagstukken te registreren en op te lossen waar mogelijk. Je hebt een brede interesse in de ICT en bent bereid deze bij te houden en waar nodig te specialiseren.

Veldwerk Vacatures

Control & Support Center Engineer

De functie van Control & Support Center Engineer heeft als doel binnen het Servicedesk team van Veldwerk de technische kwaliteit op de Servicedesk te verhogen voor de ‘complexere’ vraagstukken voor alle ICT producten en diensten bij de klanten van Veldwerk. Als Control & Support Center Engineer ben je onderdeel van het Control & Support Center team maar ook de diverse projectteams.

Veldwerk Vacatures

Financial Controller

Ben je op zoek naar een mooie kans en een afwisselende functie als Financial Controller? Door de verschillende taken in deze rol ben je betrokken bij diverse processen van Veldwerk, waardoor je middels verschillende invalshoeken contact hebt met de verschillende afdelingen en collega’s in de organisatie.

Kortom, een verantwoordelijke positie in een dynamische en groeiende organisatie!

Veldwerk Vacatures

Control & Support Center Stagiair

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die bij ons meer ervaring gaat opdoen op ICT gebied. Je kan wat je hebt geleerd tijdens je opleiding direct in de praktijk toepassen! Je wordt onderdeel van de Control & Support Center en gaat daar ondersteunen bij alle werkzaamheden die voorkomen.

Veldwerk Vacatures

Open Sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom.

Veldwerk Vacatures

Stage

Bij Veldwerk ervaar je hoe het is om bij een ICT-onderneming te werken. Dit is mogelijk op de servicedesk, bij sales, marketing of één van de andere afdelingen.