Deskundigheden

Veldwerk Business Continuity & Disaster Recovery
Home
Deskundigheden

Iedere branche kent unieke uitdagingen op het gebied van ICT. Of het nu gaat om de opslag van data, de beveiliging van netwerken of het werken op afstand — goede ICT oplossingen maken het verschil. Bij Veldwerk snappen we dit als geen ander.

We hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd binnen diverse branches en kennen de valkuilen maar weten ook de kansen feilloos te identificeren. OP die manier ondersteunen we bedrijven en instellingen bij het realiseren van doelen. Ontdek in welke branches onze expertise ligt en waar we jou bij kunnen ondersteunen.

Onze deskundigheden

De volgende deskundigheden vallen binnen onze expertise en zijn in te zetten in verschillende branches.

Microsoft
Microsoft

We vertrouwen al jaren op de oplossingen van Microsoft en kennen inmiddels alle geheimen die deze toepassingen te bieden hebben. Van Microsoft 365 tot PowerBI, we zoeken altijd naar de juiste combinatie van Microsoft oplossingen om ICT maximaal voor je te laten werken. Hierbij houden we zaken als gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en schaalbaarheid altijd in het oog.

Trainingen
Trainingen

ICT oplossingen werken pas echt goed wanneer de mensen die er gebruik van maken dit op een intuïtieve manier kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat je medewerkers maximaal gebruik kunnen maken van ICT, bieden we overzichtelijke trainingen aan. Dit stelt gebruikers in staat optimaal profijt te hebben van de systemen en toepassingen. Ook werken we vaak met het train-de-trainer model waardoor je ook intern kunt rekenen op specialisten die verstand van zaken hebben. We zorgen voor maatwerktrainingen en blijven betrokken bij de ingebruikname van specifieke onderdelen.

Werkplek
Werkplek

De werkplek van vandaag is niet meer wat het geweest is. De nieuwe standaard is hybride en vereist flexibiliteit van devices, netwerken en systemen. Of het nu gaat om toegankelijkheid, beveiliging of snelheid, de juiste werkplekoplossingen zorgen voor beter resultaat. Veldwerk biedt totaaloplossingen die je medewerkers in staat stellen altijd en overal te werken, toegang te krijgen tot documenten en samen te werken zonder vertraging. Stroomlijn processen met onze werkplekoplossingen en haal alles uit je digitale werklandschap.

Security
Security

Cybersecurity wordt met de dag belangrijker. Cybercriminelen worden slimmer en steeds meer bedrijven vallen ten prooi aan aanvallen die voorkomen hadden kunnen worden met de juiste beveiliging. Bij Veldwerk besteden we dan ook veel aandacht aan ijzersterke beveiliging. Naast technische implementaties die je data beschermen, geven we ook informatieve trainingen die gebruikers bewust maken van de risico’s en handvatten bieden om de security op orde te houden. Door alle risicofactoren aan te pakken zorgen we voor een veilige digitale omgeving.

Cloud
Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud oplossingen. De vele mogelijkheden en voordelen maken deze keuze ook niet verwonderlijk. Maar het is wel belangrijk om de juiste clouddiensten te kiezen en de implementatie of migratie door specialisten uit te laten voeren. Hier kunnen we je bij helpen. Kies bijvoorbeeld voor opslag in de cloud in plaats van een lokale database en voorkom verlies van belangrijke informatie. Laat je informeren over de eindeloze mogelijkheden en ontdek wat cloud oplossingen voor jou kunnen betekenen.

Infrastructuur
Infrastructuur

Een sterke ICT infrastructuur is tegenwoordig echt onmisbaar. Hier komen diverse factoren bij kijken. Bij Veldwerk geloven we sterk in een langetermijnrelatie waarbij je altijd op onze ondersteuning kunt rekenen. Of je nu groeiambities hebt of juist klein wil blijven, we gaan met je mee. Als het op ICT infrastructuur aan komt adviseren we je dan ook passend bij je wensen en eisen. Zo helpen we je bij het realiseren van je doelen en kun je altijd vertrouwen op je ICT omgeving.

Telecommunicatie
Telecommunicatie

Wil je de telecommunicatie van je bedrijf verbeteren of slimmer inrichten? Met onze VoIP oplossingen of toepassingen zoals Microsoft Teams richten we een telefonie-omgeving in die precies past bij je bedrijfsvoering. Afhankelijk van je eisen en wensen zorgen we voor een betrouwbaar en stabiel netwerk zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

Veldwerk als trusted ICT partner

Ben je op zoek naar een partner in één of meer van onze deskundigheden? Informeer naar de mogelijkheden en ga om tafel met onze specialisten. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je ICT landschap. Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@Veldwerk.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.

person-image

Walewein Broeren
Directeur MKB+

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Kennisbank

Artikelen, blogs & events
blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Nieuw
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Nieuw
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

blog-image
Veldwerk en ArchiLogiQ samen verder

Met trots mogen wij mededelen dat per 1 oktober jl. ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk bij Veldwerk is aangesloten! Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

blog-image
Extreme Networks WiFi Test Flight

Doe mee met de gratis hands-on Test Flight van Extreme Networks!

blog-image
Hard Rock Hotel & een eenvoudig netwerk

Hard Rock Hotel Amsterdam American verbetert verblijf gasten met Wi-Fi 6 van Extreme

blog-image
EduConnector voor integratie met ECK-iD

Cloudoplossing voor het MBO biedt koppeling tussen het ECK iD en de educatieve contentketen

blog-image
Bestanden uit Teams mailen

Voeg heel makkelijk je bestanden vanuit Teams toe aan je mail. Hoe je dat doet? Check de video.

blog-image
Bestanden van Outlook naar Teams

Ken je dat? Je krijgt een bestand gemaild en wilt dat opslaan in je Teams. Vanaf nu kun je dat direct doen, zonder het eerst te moeten downloaden. Wij leggen je uit hoe dat moet!

blog-image
Veldwerk is Silver Partner van HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens

blog-image
P5COM snel over op digitaal vergaderen

P5COM helpt organisaties om beter te presteren met meetbare resultaten. Daarvoor is intensief contact met opdrachtgevers onontbeerlijk

blog-image
Aan de slag met OneNote: 10 tips

In de basis is OneNote een digitaal kladblok. Maar dan met slimme extraatjes, en nog gratis ook!

blog-image
Microsoft Teams: What’s in a name

Werk sneller, werk overal, én werk zelfverzekerd met Microsoft Teams!

blog-image
Endpoint Protection software beveiliging | Sentinel One

Kun je het nog herinneren? Een grote cyberaanval op de universiteit van Maastricht in december!

blog-image
Veldwerk krijgt Gold status Extreme Networks

Veldwerk heeft van partner Extreme Networks de Gold status gekregen.

blog-image
Een wolkje aan de lucht: de voordelen van werken in de cloud

In ons privéleven is het gebruik van online diensten al niet meer weg te denken. Ook op zakelijk gebied brengt werken in de cloud véél voordelen met zich mee.

blog-image
De kracht van Microsoft in het onderwijs

Vertrouwen en veiligheid zouden de basis moeten vormen in de digitale werkomgeving van leerlingen.

blog-image
ECK iD

De opmars van digitale leermiddelen gaat razendsnel. Bij het gebruik ervan wisselen scholen gegevens uit met leveranciers.

blog-image
Teams in het onderwijs

Teams is een geïntegreerde Office 365 oplossing, wat betekent dat je kunt werken met alle vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

blog-image
Microsoft Dynamics 365

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen?

blog-image
Ploeger Logistics koos voor cloud-managed WiFi van Aerohive

Ploeger Logistics is een familiebedrijf en biedt logistiek en transport voor haar klanten op contractbasis, zowel nationaal als internationaal.

blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Nieuw
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Nieuw
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

Trots op onze samenwerking

partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks sturen we een update met nieuws, actualiteiten en tips uit de branche

Interesse