Bij Veldwerk geloven we in duurzame relaties. Daarom adviseren wij onze klanten altijd de best passende ICT-oplossingen met topproducten van marktleiders. Samen met onze leveranciers staan we garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

We hechten veel waarde aan sterke en langdurige partnerships met onze leveranciers. Deze partners bieden ons en onze klanten producten van hoge kwaliteit, betrouwbare services en competitieve prijzen. Daarnaast dragen ze actief bij aan het kennisniveau van onze collega’s met certificeringen en update-sessies over producten en strategieën.

Voor onze klanten in het onderwijs werken wij nauw samen met AvePoint, Extreme Networks, Fortinet, Huawei, HP Inc. en Microsoft. De producten en oplossingen van deze leveranciers zorgen ervoor dat wij ook scholen de beste ICT-oplossingen kunnen bieden:

AvePoint biedt aanvullende bescherming voor de cloudplatformen Microsoft 365 en Azure. Bijvoorbeeld met best of breed back-up-oplossingen, tools om inzicht te krijgen in wie er toegang heeft tot data en oplossingen om direct beleidsinstellingen te doen voor betere databescherming. De producten van AvePoint sluiten zeer goed aan op die van Microsoft en helpen ons om klanten te ontzorgen. AvePoint is een partner die zich heel flexibel opstelt en dankzij korte lijnen altijd gemakkelijk met ons mee kan denken.

Extreme Networks levert hoogwaardige cloud-managed netwerk- en wifi-oplossingen. De producten en diensten van Extreme Networks hebben zich keer op keer bewezen, waardoor klanten betrouwbare oplossingen in huis krijgen. Extreme Networks staat altijd vooraan om nieuwe technieken te omarmen en denkt uitstekend met ons mee, bijvoorbeeld bij aanbestedingen.

Fortinet heeft bewezen security-producten en -diensten voor een veilige werkomgeving op elke locatie. Gebruikers hoeven zich hierdoor minder zorgen te maken over hun digitale veiligheid en kunnen zich concentreren op hun eigen business. Fortinet is een leverancier die nadrukkelijk de partnerrelatie opzoekt, waardoor we samen een brede expertise en toegevoegde waarde kunnen bieden aan klanten.

HP Inc. levert betaalbare en kwalitatief hoogstaande werkplekoplossingen (desktops, laptops, monitoren) en printoplossingen met uitgebreide service- en supportopties. HP Inc. heeft een uitgebreid portfolio met voor bijna elke gewenste situatie en elke klant een oplossing. Bij HP Inc. staat samenwerking hoog in het vaandel. Dankzij directe aanspreekpunten is de communicatie bijzonder makkelijk, wat betekent dat HP Inc. voor ons een fijne partner is.

Huawei is een toonaangevende leverancier van ICT-infrastructuur en slimme apparaten. Hun geïntegreerde oplossingen in vier sleuteldomeinen – telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloud-diensten – brengen digitale oplossingen voor elke organisatie binnen handbereik. De innovatieve en betrouwbare wifi- en netwerkverbindingen zijn een meerwaarde voor onze klanten. Huawei investeert veel tijd in een goede samenwerking. Dat vertaalt zich naar een partnerrelatie met korte lijnen en uitstekende ondersteuning.

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala producten en diensten. Van traditionele oplossingen als Windows en Office, tot uitgebreide samenwerkoplossingen als Office 365 en Azure, business application- en intelligence-oplossingen (Dynamics 365, PowerBI), security en slimme AI-oplossingen. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van veilige en innovatieve diensten en oplossingen om via de cloud samen te werken. Dankzij het grote aantal verschillende oplossingen en op klantsegment toegespitste bundels kunnen wij samen met Microsoft elke klant een passende oplossing bieden.

person-image

Fedor Hamers
ICT Adviseur – Onderwijs

info@veldwerk.nl

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!