Telecommunicatie

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Deskundigheden
Telecommunicatie

Telecommunicatie zonder compromis

Stroomlijn je digitale werkprocessen en zorg voor de optimale werkomgeving met slimme telecommunicatie. Snel, eenvoudig en altijd bereikbaar. Laat zakelijke telefonie voor je werken.

Goede telefonische bereikbaarheid is tegenwoordig geen luxe meer maar een absolute vereiste voor iedere organisatie. Telecommunicatie vormt de basis voor je bedrijfsvoering en zorgt voor de continuïteit binnen je business. Van videovergaderingen tot groepschats—en allemaal afgestemd op bestaande werkprocessen, systemen en applicaties. Dit vergt een passende aanpak. Versterk je bereikbaarheid en vertrouw altijd en overal op jouw telecommunicatie met Veldwerk.

VoIP telefonie

De tijd van een traditionele en dure telefooncentrale op locatie ligt al een tijdje achter ons. Dit wordt inmiddels allemaal vanuit de Cloud geregeld. Met VoIP telefonie (Voice over IP telefonie), wat neerkomt op bellen via het internet, kies je voor een toekomstbestendig telefonielandschap. Maar wat betekent dit nu precies voor je zakelijke telefonie?

Met een telefooncentrale in de Cloud zijn naast basisfunctionaliteiten ook uitgebreidere wensen zoals callcenters, keuzemenu’s en gespreksopname beschikbaar. Deze telecommunicatie functionaliteiten zijn eenvoudig te activeren en – mochten ze niet meer nodig zijn – uit te zetten. Zo betaal je altijd enkel voor wat je gebruikt en blijf je flexibel.

Eindeloos veel mogelijkheden met telecommunicatie
Daarnaast vragen klanten steeds meer van het contact dat ze met bedrijven hebben. Een gepersonaliseerde aanpak die past bij deze moderne verwachtingen is dan ook onmisbaar. Met VoIP telefonie is dit eenvoudig te realiseren.

Werken vanuit huis is bovendien geen probleem; toestellen kunnen zowel op kantoor als thuis en zelfs onderweg worden ingezet omdat ze verbonden zijn met internet. Verder kan de telefonie gekoppeld worden aan specifieke bedrijfsapplicaties maar ook gekoppeld worden met Microsoft Teams.

Zakelijke mobiele telefonie

Ieder bedrijf kent andere uitdagingen als het gaat om bereikbaarheid en mobiele telefonie. Hoewel een passende aanpak hier altijd de juiste keuze is, zijn er wel degelijk systemen, netwerken en applicaties waar we altijd op kunnen vertrouwen. Zo kun je bij Veldwerk bijvoorbeeld kiezen voor zakelijke mobiele telefonie via KPN. Deze provider biedt een betrouwbaar mobiel netwerk en wij fungeren als aanspreekpunt voor al je vragen en problemen. Zo zorgen we voor maximale bereikbaarheid en ontzorgen we je volledig op het gebied van zakelijke mobiele telefonie.

Telecommunicatie via Microsoft Teams

Ben je op zoek naar een telecommunicatie platform waarbinnen bellen, vergaderen, bestanden delen en meer allemaal samenkomen? Dan is Microsoft Teams precies wat je zoekt. Samenwerken krijgt een nieuwe betekenis wanneer je gebruikmaakt van deze Microsoft-oplossing. Breng verdieping aan in je werklandschap door synchronisatie tussen programma’s te realiseren en stel medewerkers in staat optimaal (samen) te werken vanuit huis, op kantoor of onderweg.

Bellen via Microsoft Teams is niet alleen een slimme keuze maar ook een betaalbare. Je zorgt er namelijk voor dat je alles op één plek beschikbaar door Microsoft Teams eenvoudig te koppelen aan je telefonienetwerk. Meer weten over bellen via Microsoft Teams? Onze specialisten vertellen je graag meer!

person_cta_image

Milko de Kruijff
ICT Adviseur – MKB & Transport

Neem contact op

Jouw telecommunicatie geregeld via Veldwerk

Als partner in ICT weten we precies hoe we jouw telecommunicatie op orde krijgen. We kiezen altijd voor efficiëntie en zorgen ervoor dat de ICT oplossingen voor je werken. Alleen op die manier haal je het maximale uit je ICT-landschap. Bovendien betaal je bij ons alleen voor wat je echt nodig hebt. Geen overbodige toevoegingen of zaken die het proces alleen maar complexer maken. Gewoon goede oplossingen, passend advies en transparante afspraken.

Informeer naar de mogelijkheden van telecommunicatie via Veldwerk door contact met ons op te nemen via info@Veldwerk.nl of bel ons op (035) 5480 110. Onze specialisten helpen je graag verder met al jouw vragen over telecommunicatie!

person-image

Milko de Kruijff
ICT Adviseur – MKB & Transport

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Kennisbank

Artikelen, blogs & events
blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Mobieltjes in de klas
Nieuw
Mobieltjes in de klas

Mobieltjes in de klas. Het mag niet meer. Maar hoe zit het met de digitale vaardigheden van leerlingen?

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

blog-image
Veldwerk en ArchiLogiQ samen verder

Met trots mogen wij mededelen dat per 1 oktober jl. ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk bij Veldwerk is aangesloten! Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

blog-image
Extreme Networks WiFi Test Flight

Doe mee met de gratis hands-on Test Flight van Extreme Networks!

blog-image
Hard Rock Hotel & een eenvoudig netwerk

Hard Rock Hotel Amsterdam American verbetert verblijf gasten met Wi-Fi 6 van Extreme

blog-image
EduConnector voor integratie met ECK-iD

Cloudoplossing voor het MBO biedt koppeling tussen het ECK iD en de educatieve contentketen

blog-image
Bestanden uit Teams mailen

Voeg heel makkelijk je bestanden vanuit Teams toe aan je mail. Hoe je dat doet? Check de video.

blog-image
Bestanden van Outlook naar Teams

Ken je dat? Je krijgt een bestand gemaild en wilt dat opslaan in je Teams. Vanaf nu kun je dat direct doen, zonder het eerst te moeten downloaden. Wij leggen je uit hoe dat moet!

blog-image
Veldwerk is Silver Partner van HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens

blog-image
P5COM snel over op digitaal vergaderen

P5COM helpt organisaties om beter te presteren met meetbare resultaten. Daarvoor is intensief contact met opdrachtgevers onontbeerlijk

blog-image
Aan de slag met OneNote: 10 tips

In de basis is OneNote een digitaal kladblok. Maar dan met slimme extraatjes, en nog gratis ook!

blog-image
Microsoft Teams: What’s in a name

Werk sneller, werk overal, én werk zelfverzekerd met Microsoft Teams!

blog-image
Endpoint Protection software beveiliging | Sentinel One

Kun je het nog herinneren? Een grote cyberaanval op de universiteit van Maastricht in december!

blog-image
Veldwerk krijgt Gold status Extreme Networks

Veldwerk heeft van partner Extreme Networks de Gold status gekregen.

blog-image
Een wolkje aan de lucht: de voordelen van werken in de cloud

In ons privéleven is het gebruik van online diensten al niet meer weg te denken. Ook op zakelijk gebied brengt werken in de cloud véél voordelen met zich mee.

blog-image
De kracht van Microsoft in het onderwijs

Vertrouwen en veiligheid zouden de basis moeten vormen in de digitale werkomgeving van leerlingen.

blog-image
ECK iD

De opmars van digitale leermiddelen gaat razendsnel. Bij het gebruik ervan wisselen scholen gegevens uit met leveranciers.

blog-image
Teams in het onderwijs

Teams is een geïntegreerde Office 365 oplossing, wat betekent dat je kunt werken met alle vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

blog-image
Microsoft Dynamics 365

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen?

blog-image
Ploeger Logistics koos voor cloud-managed WiFi van Aerohive

Ploeger Logistics is een familiebedrijf en biedt logistiek en transport voor haar klanten op contractbasis, zowel nationaal als internationaal.

blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Mobieltjes in de klas
Nieuw
Mobieltjes in de klas

Mobieltjes in de klas. Het mag niet meer. Maar hoe zit het met de digitale vaardigheden van leerlingen?

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

Trots op onze samenwerking

partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks sturen we een update met nieuws, actualiteiten en tips uit de branche

Interesse