Help SentinelOne

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Help SentinelOne

SENTINELONE CLIENT VOOR WINDOWS

 

SENTINELONE CLIENT VOOR MAC

 

SentinelOne Support

SentinelOne is een marktleider in zogenaamde Next Generation EP oplossingen. Deze moderne software systemen gaan veel verder dan de traditionele antivirus oplossingen. Ze analyseren bijvoorbeeld het gedrag van endpoints door gebruik te maken van moderne technieken zoals Artificial Intelligence en Machine Learning om zowel bekende als onbekende bedreigingen te voorkomen.

Het systeem monitort elk proces en elke bedreiging in het systeem, tot in het diepste van het systeem, nauwkeurig. Zicht op activiteiten door het gehele systeem – systeemsignalen, netwerkfuncties, Input/Output, registraties en meer – evenals historische informatie, geeft een volledig context overzicht waarin onschadelijk van schadelijk gedrag wordt onderscheiden. Als een schadelijk patroon eenmaal is geïdentificeerd wordt er direct een reeks acties in werking gesteld die de aanval kunnen beëindigen voordat deze is begonnen.

Daarbij is SentinelOne qua systeembelasting zeer efficiënt, gemiddeld wordt maar 1-2% van de CPU gebruikt, zodat endpoints gewoon goed functioneren tijdens de continue beveiligingswerkzaamheden. Aangezien de oplossing gericht is op wat goed is voor elk systeem, zijn er geen handtekening-updates noch actieve scans nodig en zijn endpoints altijd beschermd, of u nu binnen of buiten het netwerk werkt.

Neem contact met ons op!