Emons Group B.V.

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
Emons Group B.V.

‘SAMEN DE UITDAGING AANGAAN’ – EMONS GROUP B.V.

Transport van onverpakt glas, een dubbeldeks laadconcept, Champost-logistiek of de bouw van duurzame aluminium trailers. Emons Group B.V, een particuliere groep bestaande uit vier ijzersterke transportbedrijven, heeft het allemaal in huis. Gemene deler waar de klant van profiteert? Meer lading, gewichtsbesparing en andere oplossingen die erop gericht zijn om de logistieke kosten en de CO2 uitstoot per vervoerseenheid zo laag mogelijk te houden.

Kortom, Emons Group, dat zich in de top 100 van logistieke dienstverleners bevindt, mag zich met recht meester van de innovatieve vervoersoplossingen noemen! Jeroen van de Leur, manager ICT bij dit 700 man tellende bedrijf dat actief is door heel Europa: “Wij hebben er met volle overtuiging voor gekozen om het netwerk- en systeembeheer bij Veldwerk onder te brengen.

 

Wij hebben er met volle overtuiging voor gekozen om het netwerk- en systeembeheer bij Veldwerk onder te brengen

Jeroen van de Leur – Emons Group B.V.

 

De mensen van Veldwerk staan met de voeten in de klei, weten precies wat er in de transportsector speelt en waar wij behoefte aan hebben. Samen gaan wij de komende drie jaar de uitdaging aan om Emons Group naar een hoger niveau te tillen.”