Klantcase NBSS

Veldwerk | Trusted ICT Partner

‘Van telefonie tot server, van CRM tot WiFi’ – NBSS

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord. Om dit te bereiken zetten zij vier ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportivun en Sportdocent.

NBSS maakte nog geen gebruik van een CRM systeem en kwam uit bij Microsoft Dynamics 365. Dit CRM systeem sluit naadloos aan bij de digitale omgeving van NBSS, zij kunnen nu alle facetten implementeren die nodig zijn, zoals planning, facturatie en urenregistratie van de sportdocenten.

 

“Ik ben tot dusver meer dan tevreden met Dynamics 365, de implementatie in bestaande processen gaat zeer soepel en er is heel veel mogelijk binnen Dynamics 365. De kunst is om daar keuzes in te maken.”

Arjen Hop – NBSS

 

‘De implementatie van Dynamics 365 is soepel verlopen. Veldwerk is een prettige partner die meedenkt en mee ontwikkeld. Ook na de implementatie blijven ze betrokken. Een medewerker van Veldwerk komt periodiek bij ons op kantoor langs die al onze systemen goed begrijpt. Zij snappen onze hele kantooromgeving, van telefonie tot server, van CRM tot Wi-Fi. Een fijne ICT Partner.’

person_cta_image

Ron Groen
Algemeen Directeur

Neem contact op