OGVO

Veldwerk | Trusted ICT Partner

‘Wij willen toe naar steeds meer maatwerk en flexibiliteit voor onze leerlingen en een 24/7 draaiend systeem’ – OGVO

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs binnen drie campussen: het Blariacumcollege, het Valuascollege en College Den Hulster. Bij elkaar gaat het om ongeveer 6500 leerlingen.

Iedje Heere is campus-directeur van College Den Hulster en heeft ICT in haar portefeuille. OGVO staat op het punt om de overstap te maken naar werken in de cloud, vertelt zij. ‘Voor onze organisatie was het belangrijk om een onafhankelijke partij eerst te laten kijken naar onze ICT-middelen. We wilden weten wat we nu eigenlijk precies in huis hadden en of dat nog aansloot bij onze onderwijskundige visie en bij de toekomst. Veldwerk heeft op ons verzoek een nulmeting gedaan, bestaande uit diverse interviews met zowel docenten als met ICT-medewerkers.

 

Wij willen toe naar steeds meer maatwerk en flexibiliteit voor onze leerlingen en een 24/7 draaiend systeem. Echt een groeiproces dus. Dankzij dit overzicht en de adviezen van Veldwerk kunnen wij ons ICT-beleid verder aanscherpen en maken we geen onnodige kosten als we straks overgaan op cloud computing.

Iedje Heere – College Den Hulster

 

Het is een heel zorgvuldig traject geweest, dat ons helder inzicht heeft verschaft in onze huidige infrastructuur.’ OGVO gebruikt de resultaten uit het onderzoek om verder te bouwen aan de plannen voor de toekomst. ‘Wij willen toe naar steeds meer maatwerk en flexibiliteit voor onze leerlingen en een 24/7 draaiend systeem. Echt een groeiproces dus. Dankzij dit overzicht en de adviezen van Veldwerk kunnen wij ons ICT-beleid verder aanscherpen en maken we geen onnodige kosten als we straks overgaan op cloud computing.’

person_cta_image

Ron Groen
Algemeen Directeur

Neem contact op