Hart B.V.

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
Pure tijdswinst voor Hart B.V.

‘Eén van de voordelen is dat we met Office 365 kunnen werken. Dat betekent heel eenvoudig overal inloggen.’ – Verdijk Transport

Hart b.v. uit Nijkerk is voorraadhouder en handelaar in hitte- en corrosiebestendige materialen. Deze worden geleverd aan de petrochemische en de chemische industrie. Hart b.v. is een internationaal georiënteerd bedrijf met een vestiging in Dubai.

Verouderde servers waren de aanleiding om in de cloud te gaan, vertelt office manager Jacques van de Baan: “Eén van de voordelen is dat we met Office 365 kunnen werken. Dat betekent heel eenvoudig overal inloggen. Staat iemand van ons op een beurs met tablet of smartphone, of is hij op zakenreis of op vakantie, dan kan hij altijd bij zijn documenten”.

 

“Eén van de voordelen is dat we met Office 365 kunnen werken. Dat betekent heel eenvoudig overal inloggen. Staat iemand van ons op een beurs met tablet of smartphone, of is hij op zakenreis of op vakantie, dan kan hij altijd bij zijn documenten.”

Jacques van de Baan – Hart B.V.

 

Hart b.v. werkt met Office 365 Sharepoint.“Dat maakt het mogelijk om heel snel iets op te zoeken. Ook inhoudelijk in een pdf. Wij hebben bijvoorbeeld duizenden verkooporders die wij voorheen gewoon als hard copies in een archief bewaarden. Tja, vind dan maar eens snel wat je zoekt. Nu zoeken we in SharePoint even snel naar een referentienummer, de naam van een contactpersoon of een project. Dat is pure tijdwinst. Onze klanten kunnen wij daardoor veel sneller antwoord geven op hun vraag. Daar komt bij dat er geen gegevens verloren kunnen gaan. Wij zijn dus zeer content met Office 365 en ook met de wijze waarop Veldwerk dit voor ons begeleidt.”