Van Deuveren Transport

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
Van Deuveren Transport

‘WE HEBBEN GEEN STILSTAND MEER’ – VAN DEUVEREN TRANSPORT

Het 55 man sterke Van Deuveren Transport uit Barneveld is een all round logistiek bedrijf dat dagelijks goederen distribueert door de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. “Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit”, vertelt Roel van de Veen, verantwoordelijk voor de ritplanning.

“Bij veel transportbedrijven moet je je lading een aantal dagen van tevoren aanmelden, bij ons kan dat vaak nog dezelfde dag. Logisch dat wij niet zonder een goed werkende server kunnen – als je systeem plat ligt, kun je immers geen kant op. Dat zouden onze klanten niet waarderen. Gelukkig hebben wij nu een ICT-partner die begrijpt hoe onze handel in elkaar steekt.

 

Veldwerk voert op afstand het onderhoud uit op onze server en werkstations. Ze leveren goed werk. Soms hebben ze iets opgelost, terwijl wij niet eens wisten dat er een mogelijk probleem zat aan te komen.

Roel van de Veen – Van Deuveren Transport

 

WE ICT voert op afstand het onderhoud uit op onze server en werkstations. Ze leveren goed werk. Soms hebben ze iets opgelost, terwijl wij niet eens wisten dat er een mogelijk probleem zat aan te komen. Het resultaat is dat wij nooit meer een crash van het systeem hebben. Onze stilstand is dus nul.

En dat is cruciaal in een branche waar het rendement de laatste jaren flink afneemt door het just-in-time principe bij de ontvangers en concurrentie uit het oosten.” Van Deuveren Transport neemt naast serverbeheer ook internettelefonie van Veldwerk af. “Daar zijn wij heel blij mee”, aldus Van Veen. “Het levert ons een besparing op van maar liefst 75% op onze belkosten.”