AdvocaatCentraal

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
AdvocaatCentraal

‘VEILIG E-MAILVERKEER VOOR ONZE ADVOCATEN’ – ADVOCAATCENTRAAL

Sommige klanten van Veldwerk zijn zelf uitstekend in staat om software te ontwikkelen. Wat ze alleen nog nodig hebben, is een sterke partner voor de ICT-infrastructuur. Tsjeard Boonstra, van huis uit zelf IT’er, ontwikkelde het softwarepakket AdvocaatCentraal. Hier maken circa zevenhonderd advocatenkantoren in Nederland gebruik van voor onder meer hun boekhouding en dossiers.

‘Wij adviseren onze klanten om hun server de deur uit te doen. In de Cloud werken is uiteindelijk veel efficiënter voor het advocatenkantoor’, zegt Boonstra. ‘Maar vaak blijft het e-mailverkeer een heikel punt. Daar zochten we een oplossing voor. Veldwerk bood ons die met een Microsoft Business Application, een betrouwbare ICT-infrastructuur die garant staat voor een veilige en stabiele e-mailomgeving.

 

Maar vaak blijft het e-mailverkeer een heikel punt. Daar zochten we een oplossing voor. Veldwerk bood ons die met een Microsoft Business Application, een betrouwbare ICT-infrastructuur die garant staat voor een veilige en stabiele e-mailomgeving

Tsjeard Boonstra – AdvocaatCentraal

 

Onze klanten zijn tevreden. Ze kunnen altijd bij hun mail, ook buiten kantoortijden en vanuit huis. E-mailverkeer is voor elke ondernemer belangrijk, maar in de advocatuur helemaal. Stukken aan de rechtbank, naar cliënten en naar de wederpartij, alles moet snel. Een storing kan je echt niet gebruiken. Bovendien dienen advocaten die piketdienst hebben per e-mail altijd bereikbaar te zijn.

Mis je een e-mailbericht, dan mis je omzet. Zo simpel is het, ook in de advocatuur. Dat het e-mailverkeer dubbel en dwars beveiligd moet zijn, spreekt voor zich. Fijn dat Veldwerk haarfijn aanvoelt wat voor onze advocaten belangrijk is. Meerdere automatische backups bijvoorbeeld.’