Welzijn Baarn

Veldwerk | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
Welzijn Baarn

‘ONTZORGD WORDEN, DAT IS VOOR ONS CRUCIAAL’ – WELZIJN BAARN

Welzijn Baarn zet zich in voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De stichting stimuleert en organiseert activiteiten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Dit gebeurt vanuit twee locaties in de gemeente, samen met tal van organisaties en vrijwilligers.

Directeur Frans Meerveld sloot onlangs een driejarig contract af met Veldwerk voor de vernieuwing van ICT en bedrijfscommunicatie. ‘Bij de aanbesteding kwam Veldwerk als beste uit de bus. Kijk, het is niet ons doel als stichting om voorop te lopen met de allerlaatste technologie. Wij hebben onze financiële middelen namelijk hard nodig om onze doelen te bereiken.

 

Veldwerk bood ons toekomstbestendigheid met een hele reeks van automatiseringsoplossingen en nieuwe hardware

Frans Meerveld – Welzijn Baarn

 

Toch willen wij waar mogelijk kunnen vernieuwen. Veldwerk bood ons die toekomstbestendigheid met een hele reeks van automatiseringsoplossingen en nieuwe hardware.’ Welzijn Baarn gaat binnenkort ook over op internettelefonie via Veldwerk. ‘Dat zal onze bereikbaarheid enorm doen verbeteren en is bovendien voordeliger.’ Meerveld is vooral blij dat hij en zijn team weer snel, storingsvrij en bovenal zorgeloos kunnen werken. ‘Ontzorgd worden, dat is voor ons cruciaal. We zijn zelf immers geen techneuten. Met deze samenwerking kunnen we weer jaren vooruit.’