ICT Consultancy

Consultancy
Home
Oplossingen
Consultancy

Kies voor uitgebreide ICT Consultancy

Kies voor uitgebreide ICT Consultancy voor jouw bedrijf. De inzet van ICT binnen bedrijven wordt steeds strategischer. De keuze voor passende ICT-processen en -diensten is dan ook cruciaal om organisatiedoelen te bereiken. Toch blijft het voor veel bedrijven lastig om tussen het enorme aanbod aan ICT-oplossingen de juiste benadering te vinden. Bovendien is ieder bedrijf anders en daarmee verschilt ook de behoefte aan specifieke systemen, software of diensten. Wil je de juiste keuze maken om je bedrijf toekomstbestendig te maken? Kies voor onze uitgebreide ICT consultancy en ICT beheerdiensten. Als Trusted ICT Partner staan we voor je klaar om advies te geven.

Consultancydienst

Kies je voor ICT consultancy van Veldwerk, dan kun je rekenen op advies over de juiste aanpak, het ontwerp van je infrastructuur, de bouw en configuratie van systemen en oplossingen en de migratie en adoptie van systemen die jouw organisatie of instelling verder helpen. Met onze ICT consultancy richten we ons op het MKB, de transport en het onderwijs en realiseren voor elk van deze sectoren verbeterde en betrouwbare landschappen.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan kun je rekenen op een persoonlijke en vakkundige benadering die jouw organisatie en bedrijfsdoelen centraal stelt. We kijken allereerst naar de huidige processen binnen je organisatie. Hoe kunnen we deze het beste ondersteunen of automatiseren met behulp van tooling? Op basis van jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis weten onze consultants welke aanpak en tool het beste bij je bedrijf past.

Gedurende de implementatie houden we je op de hoogte en zorgen we ervoor dat je bedrijfsprocessen nooit stil komen te liggen. Daarnaast houden bij ICT consultancy rekening met alle facetten van je bedrijf en de doelen die je na wil streven. Denk bijvoorbeeld aan groeiplannen. We richten een omgeving in die zowel efficiënt als schaalbaar is waardoor je nog jarenlang op je nieuwe ICT-omgeving kunt vertrouwen.

Onze aanpak

Met onze scrum-gebaseerde aanpak benaderen we de vraagstukken van onze opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk. Hierbij staan processen en gebruikers centraal. We gaan doeltreffend te werk en houden grip op de gestelde doelen. Bovendien stelt deze aanpak ons in staat om razendsnel te schakelen en in te spelen op vraagstukken die we tegenkomen gedurende het proces zonder dat deze in de weg staan van de realisatie. Door veel tussentijdse opleveringen te realiseren houden we grip op het proces en kunnen we bijsturen waar nodig.

Daarnaast werken we ook adoptieplannen uit om medewerkers zo snel mogelijk vertrouwd te krijgen met de nieuwe implementaties. Opleiden is hierin een belangrijk component. Zowel bestaande als maatwerkopleidingen zetten we hierbij in. Tot slot blijven we bij ICT consultancy ondersteuning bieden. We verhelpen issues en regelen zaken als updates en andere wijzigingen in een beheercontract.

ICT Consultancy: Technisch en functioneel

De juiste ICT-oplossing voor je bedrijf moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten, maar ook functioneel zijn en overal inzetbaar. We zorgen er dan ook voor dat je een pakket krijgt dat perfect aansluit op je bedrijf, de interne processen en ambities voor de toekomst. Hierbij houden we rekening met gebruiksgemak en bieden je ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. Zo is de overstap naar een passend ICT-landschap eenvoudig gemaakt en kun je blijven vertrouwen op ons advies.

ICT Consultancy via Veldwerk

Als Trusted ICT Partner hebben we diepgaande kennis van ons ICT consultancy. Dit betekent dat we kritisch naar tools, diensten en oplossingen kunnen kijken om zo een selectie te maken van wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij maken we altijd gebruik van het volgende:

Dynamics 365

Met Dynamics 365 bereik je een verhoogde productiviteit en kun je rekenen op de functionaliteit en betaalbaarheid van CRM- en ERP-oplossingen voor het MKB. Met Dynamics 365 realiseren we een gezamenlijke, integrale werking met Microsoft 365 via het internet, mobiele apparaten en pc’s. Dankzij geavanceerde analyses en ingebouwde BI functionaliteit houd je maximaal grip op je data. Bovendien stelt Dynamics 365 je in staat actief mee te bewegen met interne processen; benut kansen, speel in op klantbehoeften en maximaliseer je efficiëntie.

Business Central

Met deze alles-in-één-bedrijfssoftware van Microsoft realiseren we een cloud oplossing die ondernemers in staat stelt grip te houden op belangrijke interne processen. Denk hierbij aan je financiën, de totale verkoop of het koppelen van je magazijn en voorraadbeheer. Zo stroomlijn je bedrijfsprocessen en krijg je meer inzicht in de kansen binnen je organisatie. Met de implementatie van Business Central helpt Veldwerk je om betere keuzes te maken die de groei van je bedrijf bevorderen.

Microsoft Teams

Gestroomlijnde communicatielijnen binnen je bedrijf zijn essentieel. Bovendien is het delen van bestanden en afstemmen van agenda’s minstens zo belangrijk om deze lijnen strak te houden. Microsoft Teams helpt je hierbij. Met dit pakket hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden en wordt digitaal communiceren zeer eenvoudig. Teams is betrouwbaar, veilig en slim inzetbaar voor iedere organisatie en instelling. Onze specialisten helpen je met de implementatie en inrichting van je Teams omgeving waardoor je snel van start kunt.

Onze eigen apps

Ter ondersteuning van onzeICT diensten hebben we een aantal apps ontwikkeld. Met deze apps versterken we onze ICT consultancy diensten en helpen we jou om nog meer uit je IT landschap te halen. De apps zijn ontwikkeld op basis van Microsoft365 en te gebruiken op telefoon, tablet en computer. In de vorm van een maandabonnement krijg je toegang tot de apps en heb je automatisch recht op alle toekomstige updates. Zo tillen we onze diensten naar een hoger niveau.

Microsoft Gold Partner

ICT consultancy via Veldwerk richt zich op de specifieke problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Hoewel we hier altijd een unieke benadering in hanteren, maken we wel gebruik van best practices als het aankomt op de keuze voor bepaalde tools en systemen. Als Microsoft Gold Partner weten we als geen ander wat de implementatie van Microsoft en bijbehorende oplossingen betekent voor je bedrijf. Ongeacht branche, bedrijfsgrootte of dienst – Microsoft biedt de mogelijkheden die je zoekt. En onze consultants staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste combinatie van oplossingen.

Onze dienstverlening richt zich bijvoorbeeld op een succesvolle ingebruikname van de Teams-omgeving binnen het onderwijs en MKB. Dit doen we enerzijds met een technische realisatie op basis van een snelle en foutloze documentmigratie en anderzijds met een uitgebreide uitleg over het gebruik en de werkwijze.

ICT consultancy van hoog niveau

Waar je als MKB-bedrijf, transportbedrijf of onderwijsinstelling ook naar op zoek bent, met onze consultancydienstverlening helpen we je verder. Aanvullend op de diensten die op deze pagina besproken worden bieden we namelijk nog veel meer. Ook zaken als PowerBI, EndPoint manager, Dynamics 365 en ICT-beveiliging vallen binnen onze expertise. Reken dan ook op consultancy die verder gaat dan enkel simpele vraagstukken; we denken actief met je mee en zorgen ervoor dat je volledig kunt vertrouwen op de systemen en oplossingen ter ondersteuning van je bedrijfsvoering.

person_cta_image

Hugo van den IJssel
Hospitality Lead

Neem contact op

Veldwerk als trusted ICT partner voor ICT Consultancy

Ben je op zoek naar vakkundige ICT consultancy? Onze specialisten denken met je mee en zetten stappen om je doelen te bereiken. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je ICT landschap. Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@Veldwerk.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.

person-image

Hugo van den IJssel
Hospitality Lead

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Kennisbank

Artikelen, blogs & events
blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Nieuw
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

blog-image
Veldwerk en ArchiLogiQ samen verder

Met trots mogen wij mededelen dat per 1 oktober jl. ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk bij Veldwerk is aangesloten! Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

blog-image
Extreme Networks WiFi Test Flight

Doe mee met de gratis hands-on Test Flight van Extreme Networks!

blog-image
Hard Rock Hotel & een eenvoudig netwerk

Hard Rock Hotel Amsterdam American verbetert verblijf gasten met Wi-Fi 6 van Extreme

blog-image
EduConnector voor integratie met ECK-iD

Cloudoplossing voor het MBO biedt koppeling tussen het ECK iD en de educatieve contentketen

blog-image
Bestanden uit Teams mailen

Voeg heel makkelijk je bestanden vanuit Teams toe aan je mail. Hoe je dat doet? Check de video.

blog-image
Bestanden van Outlook naar Teams

Ken je dat? Je krijgt een bestand gemaild en wilt dat opslaan in je Teams. Vanaf nu kun je dat direct doen, zonder het eerst te moeten downloaden. Wij leggen je uit hoe dat moet!

blog-image
Veldwerk is Silver Partner van HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens

blog-image
P5COM snel over op digitaal vergaderen

P5COM helpt organisaties om beter te presteren met meetbare resultaten. Daarvoor is intensief contact met opdrachtgevers onontbeerlijk

blog-image
Aan de slag met OneNote: 10 tips

In de basis is OneNote een digitaal kladblok. Maar dan met slimme extraatjes, en nog gratis ook!

blog-image
Microsoft Teams: What’s in a name

Werk sneller, werk overal, én werk zelfverzekerd met Microsoft Teams!

blog-image
Endpoint Protection software beveiliging | Sentinel One

Kun je het nog herinneren? Een grote cyberaanval op de universiteit van Maastricht in december!

blog-image
Veldwerk krijgt Gold status Extreme Networks

Veldwerk heeft van partner Extreme Networks de Gold status gekregen.

blog-image
Een wolkje aan de lucht: de voordelen van werken in de cloud

In ons privéleven is het gebruik van online diensten al niet meer weg te denken. Ook op zakelijk gebied brengt werken in de cloud véél voordelen met zich mee.

blog-image
De kracht van Microsoft in het onderwijs

Vertrouwen en veiligheid zouden de basis moeten vormen in de digitale werkomgeving van leerlingen.

blog-image
ECK iD

De opmars van digitale leermiddelen gaat razendsnel. Bij het gebruik ervan wisselen scholen gegevens uit met leveranciers.

blog-image
Teams in het onderwijs

Teams is een geïntegreerde Office 365 oplossing, wat betekent dat je kunt werken met alle vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

blog-image
Microsoft Dynamics 365

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen?

blog-image
Ploeger Logistics koos voor cloud-managed WiFi van Aerohive

Ploeger Logistics is een familiebedrijf en biedt logistiek en transport voor haar klanten op contractbasis, zowel nationaal als internationaal.

blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Nieuw
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

blog-image
Veldwerk en ArchiLogiQ samen verder

Met trots mogen wij mededelen dat per 1 oktober jl. ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk bij Veldwerk is aangesloten! Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

Trusted ICT partner van

partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks sturen we een update met nieuws, actualiteiten en tips uit de branche

Interesse