Werkplek

Veldwerk | Trusted ICT Partner

De moderne werkplek

De werkplek evolueert. Technologie verandert de manier waarop we werken, en de moderne werkplek kan niet anders dan hierin meegaan. Met nieuwe uitdagingen op het gebied van hardware, beveiliging en beheer, moet de moderne werkplek worden ontworpen met deze zaken in het achterhoofd. Maar wat betekent dat voor de werknemers die er moeten werken?

Hoge eisen aan de moderne werkplek

Een goed ontwerp van een werkplek houdt rekening met de behoeften van de werknemers die er gebruik van maken. De werkplek moet comfortabel en functioneel zijn, maar ook betrouwbaar en beveiligd. Toegankelijk, maar ook weer niet. Kortom, je moet een evenwicht vinden tussen deze tegenstrijdige eisen, en dat is niet altijd gemakkelijk.
De voordelen van een goed ontworpen werkplek zijn duidelijk. Tevreden werknemers zijn productievere werknemers, en een goed beheerde werkplek kan tijd en geld besparen. Uiteindelijk is een goede werkplekinrichting essentieel voor je bedrijf.

Overal toegang tot een hybride werkomgeving

De werknemer van nu wil niet gebonden zijn aan vaste tijden en al helemaal niet meer aan een vaste werkplek op kantoor. Voor werkgevers is de vraag dan ook niet óf we dit gaan faciliteren maar hoe. Geen vaste eigen computer op locatie met daarop de applicaties. Overal toegang tot bestanden en applicaties en werken vanaf verschillende apparatuur zoals een telefoon, tablet of laptop. Organisaties die niet meebewegen met deze hybride vorm van werken, krijgen het niet alleen lastig om nieuw personeel te werven, maar ook om bestaand personeel te behouden. De oplossing is eenvoudig, met onze Modern Workplace Management overeenkomst zorgt Veldwerk ervoor dat alles rondom de werknemer optimaal en veilig werkt. Ontdek hier wat dit precies inhoudt en wat het voor jouw bedrijf betekent.

Inrichting van de werkplek

Bij het ontwerp van de moderne werkplek moet rekening worden gehouden met een groot aantal verschillende factoren. Hardware, beveiliging, beheer en Modern Workplace Management zijn allemaal belangrijke overwegingen.
Een goed ontwerp van de werkplek kan de werkzaamheden verbeteren en werknemers gelukkig maken. Na een persoonlijk gesprek met jou adviseren we de juiste inrichting en samen bepalen we details.

person_cta_image

Julian Kok
ICT Adviseur MKB & Transport

Neem contact op

Ontdek onze werkplek oplossingen

MWM
MWM

Onze Modern Workplace Management oplossing is ontworpen op basis van de drie elementen: betrouwbare hardware, veiligheid en preventief beheer. Het is een nieuwe manier van denken over werkplekontwerp die rekening houdt met al deze factoren.

Hardware
Hardware

De hardware op de werkplek heeft een grote invloed op het functioneren van je medewerkers en uiteindelijk je hele bedrijf. Deze moet up-to-date, betrouwbaar en geschikt zijn voor het doel. We kennen onze klanten goed en daardoor zijn we in staat om de passende hardware te adviseren.

Beheer
Beheer

De werkplek moet veilig zijn, daar kun je tegenwoordig niet meer omheen. Of het nu om databeveiliging gaat of om de andere zaken die de beveiliging kunnen aantasten, met de juiste middelen voorkom je een hoop ellende.

Werkplek inrichten met Veldwerk

Veldwerk kan je helpen bij het ontwerpen van de perfecte werkplek voor je bedrijf. Wij hebben de ervaring en expertise om rekening te houden met alle genoemde factoren. Wij werken nauw met je samen om je bedrijf en je behoeften te begrijpen, zodat we samen een werkplek kunnen creëren die hieraan voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten.

De moderne werkplek is voortdurend in ontwikkeling, en het kan moeilijk zijn om bij te blijven. Veldwerk helpt je de ontwikkelingen bij te houden en ervoor te zorgen dat je werkplek altijd up-to-date en geschikt is voor het doel. Wij bieden een uitgebreide Modern Workplace Management service die rekening houdt met alle factoren die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Benieuwd naar hoe we de moderne werkplek bij jouw bedrijf kunnen inrichten? Informeer naar de mogelijkheden en ga om tafel met onze specialisten. Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@Veldwerk.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.

person-image

Julian Kok
ICT Adviseur MKB & Transport

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Kennisbank

Artikelen, blogs & events
blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Mobieltjes in de klas
Nieuw
Mobieltjes in de klas

Mobieltjes in de klas. Het mag niet meer. Maar hoe zit het met de digitale vaardigheden van leerlingen?

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

blog-image
Valt jouw verouderde hardware in verkeerde handen?

Laatst werden bedrijfsgeheimen gevonden op doorverkochte routers. Weet jij zeker dat jouw IT-partner verouderde hardware veilig afvoert?

blog-image
DWE ICT en Veltwerk fuseren

DWE-ICT en Veltwerk kondigen met trots hun fusie aan. Samen worden ze een van de meest gespecialiseerde dienstverleners in Nederland, voor ICT in het onderwijs.

blog-image
Veldwerk en ArchiLogiQ samen verder

Met trots mogen wij mededelen dat per 1 oktober jl. ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk bij Veldwerk is aangesloten! Wij kijken erg uit naar deze samenwerking.

blog-image
Extreme Networks WiFi Test Flight

Doe mee met de gratis hands-on Test Flight van Extreme Networks!

blog-image
Hard Rock Hotel & een eenvoudig netwerk

Hard Rock Hotel Amsterdam American verbetert verblijf gasten met Wi-Fi 6 van Extreme

blog-image
EduConnector voor integratie met ECK-iD

Cloudoplossing voor het MBO biedt koppeling tussen het ECK iD en de educatieve contentketen

blog-image
Bestanden uit Teams mailen

Voeg heel makkelijk je bestanden vanuit Teams toe aan je mail. Hoe je dat doet? Check de video.

blog-image
Bestanden van Outlook naar Teams

Ken je dat? Je krijgt een bestand gemaild en wilt dat opslaan in je Teams. Vanaf nu kun je dat direct doen, zonder het eerst te moeten downloaden. Wij leggen je uit hoe dat moet!

blog-image
Veldwerk is Silver Partner van HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt klanten technologie te gebruiken om tijd te besparen die nodig is om ideeën in waarde te veranderen. Op hun beurt transformeren ze industrieën, markten en levens

blog-image
P5COM snel over op digitaal vergaderen

P5COM helpt organisaties om beter te presteren met meetbare resultaten. Daarvoor is intensief contact met opdrachtgevers onontbeerlijk

blog-image
Aan de slag met OneNote: 10 tips

In de basis is OneNote een digitaal kladblok. Maar dan met slimme extraatjes, en nog gratis ook!

blog-image
Microsoft Teams: What’s in a name

Werk sneller, werk overal, én werk zelfverzekerd met Microsoft Teams!

blog-image
Endpoint Protection software beveiliging | Sentinel One

Kun je het nog herinneren? Een grote cyberaanval op de universiteit van Maastricht in december!

blog-image
Veldwerk krijgt Gold status Extreme Networks

Veldwerk heeft van partner Extreme Networks de Gold status gekregen.

blog-image
Een wolkje aan de lucht: de voordelen van werken in de cloud

In ons privéleven is het gebruik van online diensten al niet meer weg te denken. Ook op zakelijk gebied brengt werken in de cloud véél voordelen met zich mee.

blog-image
De kracht van Microsoft in het onderwijs

Vertrouwen en veiligheid zouden de basis moeten vormen in de digitale werkomgeving van leerlingen.

blog-image
ECK iD

De opmars van digitale leermiddelen gaat razendsnel. Bij het gebruik ervan wisselen scholen gegevens uit met leveranciers.

blog-image
Teams in het onderwijs

Teams is een geïntegreerde Office 365 oplossing, wat betekent dat je kunt werken met alle vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

blog-image
Microsoft Dynamics 365

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen?

blog-image
Ploeger Logistics koos voor cloud-managed WiFi van Aerohive

Ploeger Logistics is een familiebedrijf en biedt logistiek en transport voor haar klanten op contractbasis, zowel nationaal als internationaal.

blog-image
VO de Vechstreek gaat over een op nieuwe infrastructuur

VO de Vechstreek, Rientjes Mavo in Maarssen en het Broklede in Breukelen, hebben een verouderde infrastructuur en deze moet vervangen worden.

blog-image
Professionaliseringsslag ICT bij Zijderlaan

Zijderlaan heeft haar logistieke dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder weten te professionaliseren.

blog-image
Digitalisering in het onderwijs, 7 voorbeelden de dagelijkse praktijk

Van 22 januari tot en met 26 januari vond de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats.

blog-image
Veldwerk wint aanbesteding bij Dominicus College

Onlangs heeft Veldwerk de aanbesteding gewonnen bij Dominicus College Nijmegen.

blog-image
Veldwerk treedt toe tot Futureproof Group

Met gepaste trots kondigen wij aan dat er voor de toekomst van Veldwerk en al onze stakeholders opnieuw een grote stap voorwaarts is gezet.

Mobieltjes in de klas
Nieuw
Mobieltjes in de klas

Mobieltjes in de klas. Het mag niet meer. Maar hoe zit het met de digitale vaardigheden van leerlingen?

Wat moet jullie school doen bij een hack?
Wat te doen bij een hack

Op 12 april werd een leermaterialenleverancier gehackt. De impact varieerde sterk per school.Wat was het verschil?

Banner met tekst: Trots op onze Partners
Trots op deze Partners

Wij geloven in duurzame relaties. Samen met deze Partners staan wij garant voor producten en dienstverlening van het hoogste niveau.

Trots op onze samenwerking

partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image
partner-image

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Maandelijks sturen we een update met nieuws, actualiteiten en tips uit de branche

Interesse